JUST DO IT!

Vi har vel alle sett motivasjonsvideoen til den godeste Shia Le Boef, og kanskje trukket litt på smilebåndet av hele opplegget? Ja, kanskje det, men samtidig er det faktisk noe inspirerende i det han sier, og det er jo unektelig sant det som kommer frem!

Med sin voldsomme utstråling og kraft i fremførelsen er det ingen tvil om at dette er både morsomt og motiverende å se på, og han legger jo relativt tydelig trykk på at om man har en drøm, så er man rett og slett nødt til å gjøre alt for å få den realisert. Det er enkelt og greit bare å gjøre det, og for å bruke hans egne ord: Just do it!

Med sine fektende armer og nærmest enorme intensitet er det ingen tvil om at dette er en virkningsfull video, og man kan nærmest kjenne den dirrende nerven som hele opptrinnet har.

Folk har i alle tider latt seg fascinere av dem som lykkes, og det å la seg fascinere er selvsagt bra. Mange tenker kanskje også at det er håpløst å få til noe lignende, men det er her man tar feil. Med tilstrekkelig hardt arbeid og en skikkelig jernvilje så kan man nå utrolig langt, og det er nettopp dette Le Boef vil ha deg til å forstå. Det er også viktig å skjønne og forstå at alle de som har lyktes som regel har startet på samme sted som deg, nemlig med to tomme hender. Forskjellen er kanskje den at de har jobbet knallhardt for å komme dit de er i dag, og man skal derfor ikke være misunnelig på dem og kanskje litt irritert: man skal være stolte og glade på deres vegne overfor det de har klart å skape!

Det er akkurat sånn man skal se på det og heller tenke: ‘Jøss så flink han/hun har vært – jeg skal jaggu forsøke å få til noe selv!’

Bli motivert – se videoen!