Husk å slapp av da!

Vi er godt og dypt inne i desember og det betyr at kredittkortene går varme, bodene fylles opp med gaver og at stressnivået nærmer seg rød sektor!

Du kjenner deg kanskje igjen tenker jeg? Ja, så absolutt, det er det mange som gjør og du vet veldig godt at du ikke er alene. Det er derfor veldig viktig at du benytter muligheten til å hvile og ta en pust i bakken når du har sjansen til det, for det vil ikke akkurat bli noe roligere fremover.

Vi har ett tips til deg: planlegg gavekjøpene dine og skriv dem ned på et ark. Det er ingenting som vil ta brodden av stresset som akkurat dét. Sett deg ned hjemme en kveld i fred og ro og noter ned. Deretter reiser du til de utvalgte butikkene, kjøper det du skal ha og drar hjem. Pakk inn gavene og erklær deg ferdig.

Deretter kan du bruke juletiden til å hygge deg med god mat og drikke og rett og slett bare nyte høytiden! Det er mange ting du kan gjøre hvis du er ute etter litt spenning og noen liker faktisk å bruke tiden på spill og moro. Det er slett ingen dum idé og kan faktisk gi deg overskudd i hverdagen.

Om du har en jobb i tillegg er det jo ingen tvil om at dagene frem mot jul kan bli ekstra stressende, og det er derfor bare å velge en rekreasjon som gir deg gnisten tilbake!

Husk også på å ikke bruk opp alle pengene dine på julegaver, for det kommer tross alt noen måneder etter nyttårsfesten også. Vi vet jo inderlig godt at de tre første månedene i året kan være knallharde, og grunnen til det er at man får mange store regninger da. Ha dette i bakhodet og vær litt smart når du skal kjøpe dine gaver.

Utover dette: kos deg fyrstelig!