Bruk av megler til lån er veldig smart

Har du noen gang vært i akutt pengenød og tenkt at ‘jeg må ha penger nå i en faderlig fart!’? Det er du nok neppe alene om å ha tenkt og i slike tilfeller er usikrede lån en helt glitrende alternativ.

Usikrede lån er lån som man kan søke om som gis ut uten at du behøver å stille noen form for pant for pengene du låner. Dette er naturligvis mer risikabelt for den aktuelle banken og gjør slik at de hever rentene betydelig i forhold til et vanlig lån. Dette er en vanlig måte å gjøre det på for å kompensere for tapet av sikkerhet. Men så er det slik at markedet bugner over av slike aktører og det er derfor mer enn komplisert å måtte tråle markedet for å finne de tilbudene som gir deg mest valuta for pengene. I tilfeller som dette er det viktig å jobbe smart, og med det mener vi at du skal la noen andre gjøre grovjobben for deg i stedet for at du skal bruke flere dager på å sende inn søknader til en hel haug med banker.

En slik tjeneste er selvsagt helt gratis og forenkler prosessen med å søke om et usikret lån betydelig. Ved å sende inn kun en søknad vil du oppnå den samme effekten som om du hadde måtte sittet å gjøre jobben selv og fylle ut 10-12 søknader. En søknad går inn til megleren og en haug med søknader går videre til bankene, og det hele skjer på bare noen minutter. Deretter vil du få svar så snart bankene er ferdig å vurdere din søknad og da er det på tide å sammenligne resultatene. Også dette tar megleren seg av og du trenger nesten ikke å tenke på noe annet enn å si ‘nei takk’ og ‘ja takk’!

Dette er en meget god ordning for dem som er ute etter usikrede lån, og har man behov for slike anbefales en løsning som dette.